• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

    Modellt keresünk!


    Kis csapatom ismét kreatívkodna, és ehhez keresünk egy modellt jövő héten megvalósuló fonyódi stúdió haj, és smink fotózásra TFCD alapon az elkészült képekért cserébe.
    Akit keresünk:
    - Barna, sötétszőke, vagy szép vörös hajú
    - Barna vagy zöld szemű
    - A szemhéj rész és a szemöldök között viszonylag nagyobb a távolság


    A fotózást TFCD jelleggel készítenénk, csupán saját portfólióba kerülnének a képek kereskedelmi forgalomba nem. Olyan képeket szeretnénk készíteni amiért érdemes utazni, érdemes időt szentelni az elkészítésére.Elsősorban szép, vagy különleges arcú modelleket keresünk. Szeretnénk ha egy modellnek több arca lenne, tudna játszani az arcával. Mindenképp legyél 18 feletti! Nem aktképek lesznek, de ha a kép megkívánja kicsit bevállalósnak kell lenned. Ez a projekt a fotózásról, és a közös munkáról szól vagyis a pasid hagyd otthon, mert zavaró ha a fotózás alatt a háttérben nyomkodja végig a telefonját.Mindenképp megbízható modellel szeretnénk együtt dolgozni aki leinformálható, és fotózás előtt nem betegedik meg, de a telefonját sem lopják el. A fotózás helyszíne Fonyód ! Tehát nem Budapest! Ezt azért fontos kiemelni, mert sokan az egyeztetés első fázisában feltett kérdésekre válaszolva jutnak el odáig, hogy nem tudják mire jelentkeztek.....

    Jelentkezés: jelentkezes@poszarobert.com email címen pár csatolt fotóval, elérhetőséggel, és egy néhány mondatos bemutatkozással tudsz.
     Köszönöm a csapat nevében, hogy elolvastad. Ezt a képet legutóbbi fotózáson készítettük.
    Ide kattintva pedig megnézheted a backstage anyagot

    Smink: Adamcsek Ibolya
    Haj: Stickel Andrea
    Fotó: Posza Róbert





    Köszönjük a jelentkezéseket ! Kiválasztottuk a modellt :)







    Follow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése

     

    Meet The Author