• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

    Hungarian Provence


    Elkészült...
    Elkészült a fotósorozat amire annyira készültünk, és itt a blogon is kerestük a modelleket. Egy kicsit mediterrán, egy kicsit Provence-i, egy kicsit mesebeli egy kicsit békebeli vidéki hangulatot álmodtunk meg a fotózás koncepciójaként. Segítségemre volt a stábon kívül a Hungarian Provence blog is, ahol rengeteg inspirációt találtam.A fotózásra lassan egy hónapja tettem fel a felhívást, és közel 50 modell jelentkezett ami nagyon megtisztelő. Két modellt Molnár Katát, és Haller Veronikát választotta ki a csapat, és nem is csalódtunk bennük, mert hihetetlenül profin dolgoztak egész nap. A fotózás helyszíne Fonyódon a Terra Natura bemutatóterme, és házias kuckója volt amit köszönünk Mészáros Juditnak a Magyar Divatszövetség főtitkárának. A modellek ruháját a Terra Natura biztosította. A fotózást reggel kilenckor kezdtük, majd sminkelés, és a hajköltemények következtek, és 5 óra megfeszített munka után kora délután végeztünk.
    A backstage fotókat ide kattintva találjátok. Ilyen volt a fotózás, így készült. Ha esetleg kedve támadt valakinek ilyen örömfotózásban részt venni, akkor csatlakozzon a Facebookon ehhez a zárt csoporthoz. A sorozat végén egy videót találhattok a képekből mely egy zenei aláfestéssel ábrázolja, hogy mit is álmodtunk meg.

    Haj: Stickel Andrea
    Modellek: Molnár Kata, Haller Veronika
    Asszisztens: Óh Zsolt, Balogh Marcell
    Helyszín: Terra Natura
    Inspiráció: Hungarian Provence

























    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése

     

    Meet The Author